Samen aan tafel

Gezellig samen eten!
Yeah, het clubhuis is weer open…
Dus Samen aan tafel begint weer te koken voor leden en niet-leden (ouderen en alleengaanden) en wel op dinsdag 8 februari 2022.

Vanaf deze keer wordt het koken vergemakkelijkt door de aanschaf van een warmhoudkar. De gerechten worden warm gehouden, zodat het eten warm uitgeserveerd kan worden en we dus gezellig samen (tegelijk) kunnen dineren.
Deze vooruitgang is tot stand gekomen door de sponsoring van Stichting Algemene Gezondheidszorg Didam die heil zag in onze aanvraag hiervoor.
Leuk om te vermelden is dat 8 februari voorzitter Thea Pierik en penningmeester Wil ter Heerdt samen komen tafelen om te zien, maar vooral te proeven, of hun schenking op de goede plek is terecht gekomen.
Niet alleen wij, maar ook Tennisvereniging Didam is natuurlijk blij met deze fijne vooruitgang. En niet alleen deze, want de stichting heeft ook de overkapping bij de jeu-de-boulebaan gesponsord!
Zij dragen dus een warm hart toe aan onze groeiende vereniging waar toch merendeels Didammers bij bewegen en socialiseren! Op 8 februari worden beide projecten met een officieel tintje aangeboden.

We zien jullie en nieuwe leden en/of gasten graag weer komen in het clubhuis, tijdens onze gezellige en lekkere (al zeggen we dit zelf) activiteiten.
Prijs per persoon is € 8,50 geworden voor hapje, hoofd- en nagerecht, te betalen met de drankjes na afloop bij de kassa met PIN of clubkaart.

Nieuwe data Samen aan tafel

  • dinsdag 19 april
  • dinsdag 17 mei
  • dinsdag 31 mei

Natuurlijk houden wij rekening met de geldende corona regels, doet u dit ook?

Tot ziens, groetjes van
Sybille en CarinDoe ook mee met deze gezellige activiteit!
Onze tweewekelijkse bijeenkomst is dinsdag 8 februari weer van start gegaan, óók voor niet-leden.

De naam ‘Samen aan tafel’ dekt volledig de lading bij de activiteit die vrijwilligsters Sybille Bartels en Carin Jansen in juli 2020 zijn gestart. De bedoeling is om twee keer per maand voor een kleine groep (maximaal 20) te koken en gezellig samen mee te eten. Het menu en het koken neemt Sybille voor haar rekening en Carin is uw enthousiaste gastvrouw.

Voor leden en niet-leden
Het clubhuis van Tennisvereniging Didam past geheel bij deze setting van gezellig tafelen, omdat het huiselijk is ingericht. We eten samen, net zoals thuis, wat de pot schaft! Het is met nadruk geen restaurant waar er uit een menu gekozen kan worden.

Gezellig samen eten
We bereiken graag personen voor deze activiteit die, door welke omstandigheden dan ook, vaak alleen moeten koken en eten. Ook ouderen die niet meer elke dag kunnen/willen koken zijn van harte welkom. Dus er wordt een sociaal sausje over het gebeuren gegoten en de uitnodiging geldt voor leden en niet-leden.

Wij staan om de week op een dinsdag voor u klaar.

We drinken eerst een borreltje rond half vijf, vijf uur. Daarna schuiven we hongerig aan tafel rond half zes, om na de gevarieerde maaltijd, de middag af te sluiten met een lekker kopje koffie.

Aanmelden
U kunt zich opgeven via onderstaand aanmeldformulier.
Of bel of app naar Carin Jansen-Geurts: 06 – 46 32 04 89.

U ontvangt van ons een bevestiging als uw reservering akkoord is. Ook geldt er: vol is vol.
De kosten zijn € 8,50 voor de maaltijd, dit kunt u samen met de drankjes afrekenen bij de kassa met PIN of clubkaart na de bijeenkomst.

Samen aan tafel ziet u graag komen, dan snijdt het mes aan drie kanten:
U blij, TVDidam blij en wij blij!
En misschien kent u ook anderen die u met deze gezellige en lekkere activiteit blij kunt maken.

Tennisvereniging Didam
Luijnhorststraat 8

Uiteraard houden we rekening met de corona-regels.


Aanmeldformulier Samen aan tafel: