King/Queen of the Court

Word Koning(in) van de padelbaan bij TVDidam!
Mis het niet, een van de gaafste padel-evenementen bij TVDidam: King of the Court! Dit is jouw kans om samen met je favoriete padelpartner de strijd aan te gaan en te bewijzen dat jullie de ware heersers zijn van de padelbaan.
Heb je geen vaste partner? Geen probleem, schrijf je in en wij zorgen op de speeldag voor een geschikte teamgenoot.
Let goed op in de groepsapp voor padel (deelnemen aan groepsapp? Stuur een berichtje naar 06 – 51 13 45 44) en de KNLTB-app; deze geven aan wanneer de volgende editie gespeeld wordt.

Hoe werkt het?
Na een spannende loting om de startbaan te bepalen, speel je meerdere korte wedstrijden. Elke overwinning brengt je een stap dichter bij baan 1, waar de finale gespeeld wordt voor de ultieme titel van King of Queen of the Court.
Er wordt in totaal 2 uur gestreden om de plek op baan 1 te bemachtigen. Bij elke 20 minuten wordt er gewisseld; winnen betekent opschuiven, verliezen betekent een stap terug. Na elke partij is er kort een paar minuten rust/wisseltijd. Welke teams bereiken na de 5e ronde baan 1? Die spelen de finale in de vorm van een super-tiebreak.
Maar het gaat niet alleen om padel; het gaat ook om de gezelligheid en de derde helft. Na afloop bespreken we de mooiste punten, geweldige smashes en de nieuwe koning(in) van de padelbaan met een borrel.

Voor wie?
King of the Court bij TVDidam is een evenement waar je samen met je favoriete padelpartner of alleen aan mee kunt doen. Het is een uitstekende gelegenheid om te meten hoe ver jullie zijn gekomen in het spel, ongeacht het niveau. Dit toernooi is namelijk toegankelijk voor iedereen, van beginners tot gevorderden, het dynamische doorschuifsysteem zorgt ervoor dat de meest gelijkwaardige teams tegen elkaar uitkomen.

Wanneer?
Dus, trek je sportiefste outfit aan, trommel je padelpartner of jezelf op en schrijf je in voor King of the Court. Let goed op in de groepsapp voor padel (deelnemen aan groepsapp? App naar 06 – 51 13 45 44) en de KNLTB-app; deze geven aan wanneer de volgende editie gespeeld wordt.
Tijd: 18:45 uur ontvangst, 19:00 uur spelen, eindtijd 21:00 uur (5 rondes). Waarna de finale gespeeld wordt.