Padellessen bij TVDidam met Ik-Padel

04-01-2023

Beste padellers,

In deze brief informeren we je over de start van Ik-Padel bij TVDidam.

Ik-Padel
De lessen van Ik-Padel worden verzorgd door Marianne van Zanten. Marianne is de trotse eigenaar van Ik-Padel en een zeer ervaren padellerares voor zowel jeugd- als volwassenenlessen.

Het is voor Marianne een waar genoegen om de padellessen te verzorgen voor TVDidam. Haar doel is om haar enthousiasme voor padel op anderen over te brengen, en dat doet ze met een dosis humor en gezelligheid.

Onderaan deze mail stelt Marianne zich nog even kort aan jullie voor.
Marianne zal op maandag en woensdag lessen verzorgen, voor zowel senioren als junioren (tegen gereduceerd tarief), beginners en gevorderden.

Lesaanbod
Je kunt 1 les per week afnemen bij Ik-Padel. Deze lessen worden aangeboden in een lespakket van 5 weken. Je krijgt les in groepen van gemiddeld 4 personen.

  • 5x padelles: maandag 15-22-29 april & 6-13 mei (inhaal 27 mei) 2024 (€ 79,50)
  • 5x padelles: woensdag 17-24 april & 1-8-15 mei (inhaal 22 mei) 2024 (€ 79,50)

Betaling van lessen
Het lespakket wordt aan het begin van het seizoen in rekening gebracht door Ik-Padel via automatische incasso.

Er vindt GEEN automatische verlenging van het lespakket plaats.

Om deel te kunnen nemen aan de lessen, moet je aangemeld zijn als lid bij TVDidam. Dit kun je hier doen. De kosten voor dit lidmaatschap vind je hier. Je ontvangt een ledenpas en kan, ook buiten te padellessen om, een padelbaan reserveren.

Inschrijven bij Ik-Padel
Inschrijven voor padellessen doe je bij Ik-Padel. Zowel volwassenen als kinderen kunnen zich aanmelden voor deze trainingen. Aanmelden kan via de website YourPadel.

Ben je nieuw?

  • Klik op ‘Meld je eerst aan’
  • Vul alle gegevens in en klik op ‘Aanmelden’.
  • Ga naar je mailbox en bevestig daar je account.
  • Nu kun je in dit account jezelf of familieleden snel aanmelden.
  • Klik op het lespakket dat je wilt afnemen.
  • Zodra de indeling definitief is, ontvang je een bevestiging per opgegeven e-mail met daarin dag, tijd en de startdatum.
  • Alle gegevens blijven in je account staan en door in te loggen, kun je in de toekomst snel inschrijven.

Mocht het inschrijven niet lukken, stuur dan een bericht via het contactformulier voor ondersteuning.

Indeling lesgroepen
Op basis van alle inschrijvingen voor lessen, maakt Ik-Padel een indeling voor de lesgroepen. Ik-Padel zal deze ruim van tevoren bekendmaken.

Wij kijken uit naar een fijne start van het padelseizoen in 2024!

Met sportieve groet,
Padelcommissie TVDidam

Even voorstellen

Welkom bij Ik-Padel!

Ik ben Marianne van Zanten, en ik ben de trotse eigenaar van deze padelschool. Ik sta klaar om je mee te nemen in de boeiende wereld van padel.

Mijn sportieve reis begon in 1985 bij CIOS-Arnhem, en tot op de dag van vandaag koester ik die ervaring. Buiten zijn, sporten, gezond eten en goed slapen zijn altijd mijn passies geweest. Toen ik in 2017 voor het eerst in aanraking kwam met padel, was ik meteen verkocht. Wat een dynamische en beweeglijke sport! Padel vraagt minder fysieke kracht dan tennis en geeft meer souplesse in het spel.

In 2018 behaalde ik mijn licentie bij de Nederlandse Padel Bond (NPB), gevolgd door die van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) in 2019. Om mijn kennis verder uit te breiden, heb ik in 2023 het certificaat Level 1 (brons) behaald bij Mauri Andrini en mijn Coaches Formation Level 2 (zilver) bij Germán Schäfer en Fabian Gelikter, met een certificaat van de Spaanse Federatie FEP.

Binnen Ik-Padel werken we als team aan jouw padelvaardigheden waarbij we samen streven naar de beste padelervaring voor jou. Het is een waar genoegen om de padellessen te verzorgen voor TVDidam. Mijn doel is om mijn enthousiasme voor padel op anderen over te brengen, en dat doe ik met een dosis humor en gezelligheid.

Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen op de padelbaan. Laten we samen genieten van deze dynamische sport. Tot ziens op de baan!

Sportieve groet,
Marianne van Zanten
Ik-Padel