Over TVDidam

Zoek je een leuke racketsport bij een mooie vereniging, dan ben je bij Tennisvereniging Didam (TVDidam) aan het juiste adres. Hier gaan tennis, padel, jeu de boules en gezelligheid hand in hand.

TVDidam is opgericht op 12 mei 1970. De vereniging beschikt over vijf kunstgras tennisbanen, een multifunctioneel smashcourt tennisbaan en vier padelbanen, waarvan drie officiƫle wedstrijdbanen en een multifunctioneel PLAYCE Padelcourt. Tevens beschikt TVDidam over een jeu-de-boules-baan.

Alle banen beschikken over ledverlichting. Dit betekent dat je bij TVDidam het hele jaar kan tennissen en padellen.

Ook beschikt TVDidam over een gerenoveerd, uitnodigend clubhuis. Het ledenbestand is inmiddels ruim 600. In dit aantal zijn 70 jeugdleden inbegrepen.

Tennisvereniging Didam is zeer actief in het jeugdtennis en faciliteert hierin waar mogelijk. Ook organiseert TVDidam jaarlijks terugkerende evenementen met als hoogtepunt het bekende Didams Dubbel Open toernooi wat traditiegetrouw de laatste week van augustus wordt gehouden.

TVDidam heeft zich ook aangesloten bij Open Club De Nevelhorst, een verbindende factor in de Gemeente Montferland tussen inwoners, verenigingen, onderwijs, zorg, welzijn, buurtbewoners en bedrijven om via een breed sport- en beweegaanbod meer mensen te laten bewegen en participeren en sporters beter te laten bewegen en presteren.