DDO 2019 terugblik

40e ABCO Didams Dubbel Open-toernooi TVDidam!

TVDidam Didams Dubbel Open 40 jaar logo

Van 24 augustus t/m 1 september vond bij Tennisvereniging Didam voor het 40e jaar op rij het ABCO Didams Dubbel Open-toernooi plaats. Met een recordaantal van 196 deelnemers moest de toernooicommissie besluiten om twee extra dagen toe te voegen aan de reeds 7 geplande dagen. Dus 9 dagen tennisplezier in Didam!
Leuk te vermelden is dat het aantal leden uit de eigen club de 60 bereikt heeft, een prachtig aantal.
De overige 135 tennisspelers en -speelsters vertegenwoordigden met name de vele tennisclubs in de Liemers en Achterhoek, met een uitschieter naar de Veluwe en Amsterdam.

Feestavond en zonnebloemen
Naast de vele tenniswedstrijden was er ook een springkussen voor de jongsten aanwezig en was het terras wederom verfraaid met prachtige planten. De traditionele feestavond werd net zoals voorgaande jaren erg goed bezocht en dit jaar muzikaal omlijst door het duo Theo en Wietske.
Uiteraard waren er ook de voor dit toernooi zo kenmerkende zonnebloemen voor de winnaar van elke tenniswedstrijd. Naast onze vaste sponsoren hebben met name de Vrienden van DDO het mogelijk gemaakt om het tennispark extra op te vrolijken en alle prijzen gratis ter beschikking te stellen, daarvoor hartelijk dank!

Henk te Wil
Naast de uiteindelijke vele prijswinnaars was er nóg een sportief hoogtepunt op de slotdag: Henk te Wil, 80 jaren jong, werd door voorzitter Eric Jansen in het zonnetje gezet voor 40 jaar ononderbroken deelname aan dit toernooi. Te Wil, clubboegbeeld en vele malen finalist en winnaar van het toernooi, moest deze editie helaas geblesseerd zijn deelname staken na twee wedstrijden.

Geslaagd toernooi
TVDidam blikt tevreden terug op een bijzonder geslaagde jubileum-editie van het ABCO Didams Dubbel Open. We bedanken hierbij ook alle deelnemers voor hun sportieve en gezellige bijdrage aan deze 40e editie en zien u allen volgend jaar graag weer terug op de 41e editie.


Een terugblik op ons geslaagde en gezellige toernooi ABCO Didams Dubbel Open 2019: