Cursus reanimatie en AED

Zoals in de algemene ledenvergadering van maart 2018 afgesproken, heeft onze tennisvereniging een reanimatiecursus opgestart en hebben de eerste twaalf leden van onze tennisvereniging onlangs deze cursus gevolgd. Allen hebben dit met goed gevolg afgerond.
De vereniging is erg blij met deze gediplomeerde leden want hierdoor kan er bij medische calamiteiten op de tennisbaan direct professioneel worden opgetreden. De bedoeling is dat er in het 1e kwartaal van 2019 nog eens twaalf mensen vanuit de tennisvereniging deze cursus gaan volgen.

AED
Op dit moment zijn we een aanvullend onderzoek gestart voor de aanschaf van een AED (Automatische Externe Defibrillator) als onderdeel van het totale reanimatie-pakket. Op deze manier hebben we als Tennisvereniging Didam alle hulpmiddelen binnen handbereik om levensreddend bezig te zijn. Uiteraard is dit van groot belang voor een grote groep van met name oudere tennisleden.

Op bovenstaande foto staan alle mensen die de cursus hebben gevolgd:
Herman Paus, Hennie Hafkenscheid, Theo Eskes, Eric Jansen, Thea Loeters, Theo Wanders, Seye Coenen, Alice Aaftink, Marja Sommers, Yvon-Cheryl Scholten, Hannie Paus en Theo Otten.

Namens Tennisvereniging Didam feliciteren wij alle gediplomeerden met het behalen van hun reanimatiediploma.