Opening innovatieve sportfaciliteiten

15 juli 2023

Het is zover: op 15 juli worden de nieuwe, innovatieve ASM-sportvoorzieningen in recreatiegebied De Nevelhorst in Didam officieel geopend. Dat is natuurlijk reden voor een feestje!

Bij diverse verenigingen in recreatiegebied De Nevelhorst in Didam is hard gewerkt aan nieuwe, superaantrekkelijke sportgelegenheden. Die zijn bedoeld om zoveel mogelijk inwoners in de gemeente Montferland in beweging te krijgen.
Je hebt vast al eens gelezen over innovatieve sportvoorzieningen als het multi-court, de ASM-padelbaan, de multifunctionele smashcourt tennisbaan, en het calisthenicspark. Iedereen kan daar terecht om in een ontspannen sfeer met anderen sportief bezig te zijn. Dat is niet alleen gezond, maar vooral ook leuk en gezellig.

Demonstraties en informatie
Wij vinden het leuk om te laten zien wat er allemaal gerealiseerd is. Daarom nodigen we je van harte uit voor de officiële opening op zaterdag 15 juli.
Er zijn dan demonstraties en er zijn mensen aanwezig die je precies kunnen vertellen welke mogelijkheden de nieuwe faciliteiten allemaal te bieden hebben. We maken er samen met jou een feestje van!

Je vindt het programma in de uitnodiging:

Graag even aanmelden, zodat we kunnen inschatten hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn:

Tot ziens bij Open Club De Nevelhorst!

Met sportieve groet,
Namens Open Club De Nevelhorst,

Raymond Sweers
Voorzitter