Geslaagd oliebollentoernooi 2019

Beste tennisvrienden en -vriendinnen

Het jaar 2019 is voor onze tennisvereniging weer op een voortreffelijke manier afgesloten met een oliebollentoernooi. Er hadden zich 54 spelers opgegeven, t.o.v. 2018 weer een vooruitgang.
De weersomstandigheden waren goed, klein briesje met een lekkere zonnestraal en temperatuur boven nul. De eerste spelers kwamen om 10.30 uur het terras op waar Hans en Norbert de olie al op de juiste temperatuur hadden.
Er is van 09.30 tot 16.00 uur in drie frituurpannen gebakken. Dat deze oliebollen van goede kwaliteit waren bleek wel uit het feit dat er meer vraag was dan aanbod, men is de tel kwijt over het exacte aantal maar het moeten er circa 1000 geweest zijn. Top Hans, Herman en Norbert.

Er werden door de spelers drie partijen gespeeld, 5 minuten inslaan en daarna 30 minuten spelen.
In de pauze was er de mogelijkheid om te genieten van een kop zelfgemaakte erwtensoep. Menigeen heeft hier dankbaar gebruik van gemaakt.
Nadat alle spelers drie partijen hadden gespeeld werden de games bij elkaar opgeteld met als uitkomst dat José Morren winnares was bij de dames en Harold Schepers winnaar bij de heren.
Onder het genot van een drankje en een slotwoord van Norbert en Eric werd het oliebollentoernooi 2019 op een gepaste wijze afgesloten.

Dank aan iedereen die heeft meegewerkt aan het welslagen van dit toernooi.

Mede namens de organisatie wensen wij jullie een goed en sportief 2020 toe.

Met vriendelijke groeten,
Jan Teunissen