TVDidam Lentetoernooi

Zondag 26 maart 2023
Uit de groeiende behoefte aan activiteiten voor de actief tennissende seniorleden ontstond in 2021 het idee voor een Lentetoernooi. De kerngedachten hierbij zijn gezelligheid en plezier, met een sportieve uitdaging op je eigen tennisniveau als je een 6, 7, 8 of 9 bent. Op 13 maart 2022 werd de eerste editie gespeeld, met 36 deelnemers. (Bij temperaturen boven de 20 graden.)

Teams
Het maximum aantal deelnemers is 40. Inschrijving is individueel, maar er wordt alleen dubbelspel getennist.
Deelnemers worden door de organisatie bij inschrijving beoordeeld op relatieve speelsterkte. Niet die op je pasje staat, maar zoals we je echt kennen. Op basis van die ‘ranglijst’ maken we groepen (teams).
Binnen elk team tennist elke speler drie wedstrijdjes van 45 minuten, met wisselende partner. De tegenstanders zitten in hetzelfde team van vergelijkbare speelsterkte, om ‘slachtpartijen’ te voorkomen. Games worden doorgeteld, er is geen deuce, bij 40-40 geldt Beslissend Punt.

Prijzen
Er is een prijs voor de winnaar van elk team. Ook is er een teamprijs te winnen met een prijsvraag.
Tennis en rust worden met elkaar afgewisseld volgens een programma dat voldoende ruimte biedt voor ontspannen, opladen en gezelligheid.

Inschrijven t/m 19 maart
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- en dient bij inschrijving online voldaan te worden. Restitutie is alleen mogelijk indien de toernooileiding het toernooi afgelast. Bij eigen terugtrekking/afmelding vindt geen restitutie plaats.
Aan deelnemers wordt kosteloos verstrekt:

  • Voor aanvang:
    • een functioneel aandenken
    • koffie/thee
    • cake
  • Lunch: gezond, lekker, en genoeg!

Er wordt een reservelijst opgesteld indien er meer dan 40 inschrijvingen zijn, om eventuele uitvallers te kunnen vervangen. Zij die op de reservelijst komen maar niet worden uitgenodigd om in te vallen, krijgen voorrang bij de eerstvolgende herhaling van het evenement.

Programma* – zondag 26 maart 2023

09.15 uur – 09.30 uur Meld je bij de wedstrijdleiding, ontvang je teamkleur en je spelersnummer. Oh ja, en ook koffie/thee & cake.
09.45 uur Opening en speluitleg
10.00 uur Aanvang wedstrijden
±15.00 uur Prijsuitreiking en gezellige nazit!

Inschrijven was mogelijk t/m 19 maart.
Je kunt je nog wel op de reservelijst laten zetten, mocht er een annulering zijn, dan nemen we contact met je op:

Reservelijst