Oliebollentoernooi 2018

Zaterdag 29 december 2018 heeft voor de derde keer het beruchte oliebollentoernooi weer plaats gevonden, waar de weergoden ons gunstig gezind waren.
Ook deze keer was het animo om mee te doen weer overweldigend. Met 40 deelnemers waren we voor de eerste keer volledig volgeboekt.

Onder de bezielende leiding van Niels Hendriksen (dank hiervoor Niels) heeft iedereen zijn/haar partij kunnen spelen met de insteek dat meedoen belangrijker is dan winnen.
Ook waren de oliebollen en de erwtensoep weer van een uitstekende kwaliteit (jammer dat de landelijke oliebollentest van het AD niet meer plaatsvindt, hier hadden we zeker hoog gescoord). Uiteindelijk hebben we ongeveer 800 oliebollen gebakken en werd er ruim 30 liter erwtensoep genuttigd.

Ook dit jaar werden de groenten voor de erwtensoep geheel belangeloos ter beschikking gesteld door “Tuinderij Gesthuizen”. Onze dank hiervoor. Uiteindelijk maken de beste ingrediënten ook de beste soep.

Het toernooi heeft uiteraard winnaars opgeleverd. Bij de dames heeft Irma de Ridder de hoofdprijs gewonnen met op de voet gevolgd door Yvonne Schepers en Berna Eskes (beide gelijk geëindigd).
Bij de heren heeft Seye Coenen de eerste prijs gewonnen met als tweede Sjaak Derksen en op de derde plaats Jamal Halak.
Allen van harte gefeliciteerd!!!

Ook de uiterst belangrijke derde helft was weer gezellig en werd er nog een heerlijk drankje genuttigd en geproost op de winnaars.
Graag willen wij alle vrijwilligers bedanken voor de ondersteuning van de organisatie, zonder jullie was dit niet gelukt.

Met vriendelijke groeten,
Hans en Norbert