Digitaal afhangbord

Bij TVDidam kun je zeer eenvoudig en snel een baan afhangen via het nieuwe KNLTB Afhangbord (zie film). Via de KNLTB ClubApp kan er digitaal een baan gereserveerd worden en op het tennispark zelf kan deze reservering via het digitale afhangbord bevestigd worden.

Het KNLTB Afhangbord maakt digitaal afhangen mogelijk op twee manieren. Allereerst kunnen leden afhangen via het afhangbord-scherm op de vereniging.

Hoe werkt het afhangbord?
Als TVDidam-lid kun je eenvoudig inloggen met je ledenpas. Vervolgens krijg je inzicht in het aantal (beschikbare) banen en kun je introducé(e)s of andere spelers toevoegen om tegen te spelen, selecteer daarna jouw favoriete baan en spelen maar.

Echter in verband met de maatregelen tegen het coronavirus ben je verplicht de eerste partij digitaal af te hangen via de ClubApp. Het KNLTB Afhangbord werkt namelijk naadloos met de KNLTB ClubApp waardoor je met de app kunt afhangen. Je moet je echter wel aanmelden op het digitale afhangbord bij de club anders vervalt je reservering en wordt de baan weer vrijgegeven.

We hebben ervoor gekozen om zowel het enkelspel als het dubbelspel op 60 minuten te zetten. Je kunt als je een tweede partij wilt spelen opnieuw afhangen op het digitale afhangbord.

Het is niet toegestaan om met meer of andere personen een baan te bezetten dan waarvoor afgehangen is.

Reserveren op hele uren
Door de toename van het aantal leden, die vooral in de leeftijd 20 tot 60 jaar zitten, is het met name ’s avonds drukker geworden. De gravelbanen zijn onverlicht, waardoor de kunstgrasbanen extra druk zijn.
Om iedereen het meest efficiënt te kunnen faciliteren is het alleen mogelijk om op hele uren te reserveren.

Wel kun je 2 online reserveringen per dag doen. In totaal kun je per dag 4x reserveren, maar de rest doe je dan ter plaatse bij het afhangbord aan het clubgebouw.

LET OP: Tussen 18.00 en 22.00 uur kun je maar 1 reservering plaatsen, omdat dat de piekuren zijn. Wil je 2x reserveren waarvan 1x in de piekuren, begin dan met dat laatste. (Er zit momenteel een bug in de ClubApp die andersom niet begrijpt.)

Mocht het mogelijk worden om onderscheid te maken in begintijden binnen & buiten piekuren, dan zullen wij dat zeker doen!