Digitaal afhangbord

Bij TVDidam kun je zeer eenvoudig en snel een baan afhangen via het KNLTB-afhangbord (zie film). Via de KNLTB ClubApp kan er digitaal een baan gereserveerd worden en op het tennispark zelf kan deze reservering via het digitale afhangbord bevestigd worden.

Het KNLTB-afhangbord maakt digitaal afhangen mogelijk op twee manieren. Allereerst kunnen leden afhangen via het afhangbord-scherm op de vereniging.

Hoe werkt het afhangbord?
Als TVDidam-lid kun je eenvoudig inloggen met je ledenpas. Vervolgens krijg je inzicht in het aantal (beschikbare) banen en kun je introducé(e)s of andere spelers toevoegen om tegen te spelen, selecteer daarna jouw favoriete baan en spelen maar.

Echter in verband met de maatregelen tegen het coronavirus ben je verplicht de eerste partij digitaal af te hangen via de ClubApp. Het KNLTB-afhangbord werkt namelijk naadloos met de KNLTB ClubApp waardoor je met de app kunt afhangen. Je moet je echter wel aanmelden op het digitale afhangbord bij de club anders vervalt je reservering en wordt de baan weer vrijgegeven.

We hebben ervoor gekozen om zowel het enkelspel als het dubbelspel op 60 minuten te zetten. Je kunt als je een tweede partij wilt spelen opnieuw afhangen op het digitale afhangbord.

Het is niet toegestaan om met meer of andere personen een baan te bezetten dan waarvoor afgehangen is.

Reserveren op hele uren
Door de toename van het aantal leden, die vooral in de leeftijd 20 tot 60 jaar zitten, is het met name ’s avonds drukker geworden. De gravelbanen zijn onverlicht, waardoor de kunstgrasbanen extra druk zijn.
Om iedereen het meest efficiënt te kunnen faciliteren is het alleen mogelijk om op hele uren te reserveren.

Wel kun je 2 online reserveringen per dag doen. In totaal kun je per dag 4x reserveren, maar de rest doe je dan ter plaatse bij het afhangbord aan het clubgebouw.

LET OP: Binnen de piekuren kun je maar 1 reservering plaatsen. Wil je 2x reserveren waarvan 1x in de piekuren, begin dan met dat laatste. (Er zit momenteel een bug in de ClubApp die andersom niet begrijpt.)

Mocht het mogelijk worden om onderscheid te maken in begintijden binnen & buiten piekuren, dan zullen wij dat zeker doen!

Piekuren zijn:

  • TENNIS:
    maandag t/m vrijdag van 19:00 uur tot 21:00 uur
  • PADEL:
    maandag t/m vrijdag van 18:00 uur tot 22:00 uur en zaterdag & zondag van 12:00 uur tot 16:00 uur

Om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden om te sporten bij TVDidam, worden daarom per 1 mei 2021 de volgende bepalingen van kracht:

  • Je speelt volgens de reservering. Men is zelf verantwoordelijk voor het eventueel wijzigen van een reservering. Dit kan bij het afhangbord alvorens te bevestigen, maar het ook via de ClubApp door simpelweg de reservering te annuleren en in enkele seconden opnieuw te boeken met juiste gegevens.
  • In de piekuren mag iedereen maar 1x tennissen of padellen.
  • In de piekuren mag er bij padel alleen dubbelspel (4 personen) worden gespeeld en dient er dus ook als zodanig gereserveerd te worden; reserveringen voor minder dan 4 personen bij padel tijdens de piekuren worden verwijderd.