Digitaal afhangen

Bij TVDidam kun je zeer eenvoudig en snel een baan afhangen via de KNLTB-ClubApp.
Via deze app kan er 7 dagen van tevoren (oftewel 168 uur) digitaal een baan gereserveerd worden.

Het KNLTB-afhangbord maakt digitaal afhangen mogelijk op twee manieren. Allereerst kunnen leden afhangen via het afhangbord-scherm op de vereniging.

Hoe werkt het afhangbord?
Als TVDidam-lid kun je eenvoudig inloggen met je ledenpas. Vervolgens krijg je inzicht in het aantal (beschikbare) banen en kun je introducé(e)s of andere spelers toevoegen om tegen te spelen, selecteer daarna jouw favoriete baan en spelen maar.

Echter in verband met de maatregelen tegen het coronavirus ben je verplicht de eerste partij digitaal af te hangen via de ClubApp. Het KNLTB-afhangbord werkt namelijk naadloos met de KNLTB-ClubApp waardoor je met de app kunt afhangen. Je moet je echter wel aanmelden op het digitale afhangbord bij de club anders vervalt je reservering en wordt de baan weer vrijgegeven.

We hebben ervoor gekozen om zowel het enkelspel als het dubbelspel op 60 minuten te zetten. Je kunt als je een tweede partij wilt spelen opnieuw afhangen op het digitale afhangbord.

Het is niet toegestaan om met meer of andere personen een baan te bezetten dan waarvoor afgehangen is.

Reserveren op hele uren
Door de toename van het aantal leden, die vooral in de leeftijd 20 tot 60 jaar zitten, is het met name ’s avonds drukker geworden. De gravelbanen zijn onverlicht, waardoor de kunstgrasbanen extra druk zijn.
Om iedereen het meest efficiënt te kunnen faciliteren is het alleen mogelijk om op hele uren te reserveren.

Wel kun je 2 online reserveringen per dag doen. In totaal kun je per dag 4x reserveren, maar de rest doe je dan ter plaatse bij het afhangbord aan het clubgebouw.

LET OP: Binnen de piekuren kun je maar 1 reservering plaatsen. Wil je 2x reserveren waarvan 1x in de piekuren, begin dan met dat laatste. (Er zit momenteel een bug in de ClubApp die andersom niet begrijpt.)

Mocht het mogelijk worden om onderscheid te maken in begintijden binnen & buiten piekuren, dan zullen wij dat zeker doen!

Piekuren zijn:

  • TENNIS:
    maandag t/m donderdag van 19:00 uur tot 21:00 uur
  • PADEL:
    maandag t/m vrijdag van 18:00 uur tot 22:00 uur

Om zoveel mogelijk mensen een eerlijke kans te bieden om te sporten bij TVDidam zijn per 8 november 2021 de volgende (gewijzigde) bepalingen van kracht:

  • Je speelt volgens de reservering. Men is zelf verantwoordelijk voor het eventueel wijzigen van een reservering. Dit kan via de ClubApp door simpelweg de reservering te annuleren en in enkele seconden opnieuw te boeken met juiste gegevens. Dit doe je uiterlijk vóór aanvang van het geboekte uur.
  • In de piekuren mag iedereen maar 1 uur tennissen of padellen.
  • Er kan in de piekuren bij padel maximaal 3 keer per week (maandag t/m zondag) worden gereserveerd.
  • In de piekuren mag er bij padel alleen dubbelspel (4 personen) worden gespeeld en dient er dus ook direct als zodanig gereserveerd te worden; reserveringen voor minder dan 4 personen bij padel tijdens de piekuren worden verwijderd.

Leden kunnen elkaar op onjuiste naleving aanspreken, of melding doen via tennis-contactformulier of padel-contactformulier.

N.B. De werking van bovenstaande bepalingen wordt continu door de TC gemonitord en kan waar nodig worden bijgesteld.